Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • vr 9 jun 2023, 17:00
  FlunkCie: Het Toernooi

  Het jaarlijkse Flunkybaltoernooi is terug! Deze keer nog flunker dan ooit... Denk jij het in je te hebben de volgende opperflunker te worden en ieder team te verslaan in een potje flunkybal? Meld je nu als team of individueel aan! Er wordt zowel alcoholisch als non-alcoholisch gespeeld.

   

  Aanmelden kan hieronder. Daar moet je ook je teamnaam achter laten. Er wordt gespeeld in teams van vier. Heb je geen team? Dan kan je je ook zonder teamnaam opgeven en vinden wij teamleden voor je. Geef bij de aanmelding ook aan of je met name alcoholisch of non-alcoholisch wil gaan spelen. Je kan altijd nog hiertussen switchen tijdens het toernooi en de rest van je team kan ook anders drinken dan jij.

   

  Hopelijk tot op het IBB!

  Groetjes,

  De hele FlunkCie :)

   

 • ma 12 jun 2023, 15:00
  laatste spelletjes middag

  spellenmiddag
  maandag 12 juni
  bbg 0.83

  De laatste spellenmiddag van het jaar 😢. Kom vooral langs en plak een post-it met een naam op je voorhoofd. Want het is de wie-ben-ik dag. Het laatste spel om punten mee te scoren voor het GSS.

  Uiteraard is vrij spelen altijd toegestaan. Er zullen ook snacks zijn

 • di 13 jun 2023, 17:00
  Verkiezingsborrel

  Moge de meest favoriete winnen

  Dit is een buddyborrel: Neem als actief lid een niet-actief lid mee en krijg allebei gratis een drankje!

 • wo 14 jun 2023, 20:00
  Bèta Music Night 2023

  Kaartverkoop is gestart! Tickets zijn hier beschikbaar!

  Het jaarlijkse muzikaalste evenement van A-Eskwadraat vind weer plaats! De Bèta Music Night, een concert avond vol hits uit het heden en verleden, laat je meeslepen door keihard mee te zingen met guilty pleasures of laat je beste dansmoves zien. De beste muzikanten van studievereniging A-Eskwadraat voeren speciaal voor jou een setlist van covers op waar je de hele avond van kunt genieten.

 • do 15 jun 2023, 12:45
  INTRO THEMABEKENDMAKING

  Het weer wordt weer warmer en dat betekent dat de introductieperiode er aankomt. Wij van de introductiecommissie zijn druk bezig geweest met het thema bedenken en supermentoren regelen. Het is ons gelukt en we willen het graag met jullie delen! Wil jij weten of je het thema en de supermentoren goed geraden had? Kom dan op 15 juni om 12:45u naar de Minnearthal voor de bekendmaking.

  De aanmeldingen voor mentor en helper gaan dan open, dus meld je vooral aan!

 • za 17 jun 2023, 09:00
  Excurcie 2023

  Ook dit jaar organiseert A-Eskwadraat een excursie naar het buitenland. Een weekendje weg naar een andere stad om die eens goed te verkennen. Dit jaar gaan we naar Hamburg!!!
  Lijkt het jou nou ook leuk om met je studiegenootjes dit avontuur te beleven, schrijf je dan snel in want op = op!

  We gaan dit jaar met de trein. Het ticket hiervoor moet je zelf kopen, maar je mag €20 declareren bij A-eskwadraat!
  Voor deze reis kun je een kaartje kopen via deze link of via de NS internationaal app. Het is het voordeligst om de heen- en terugweg apart te boeken, zodat je afhankelijk van week of weekend OV één van de reizen 100% korting kan selecteren, de andere kun je 40% selecteren als je studenten OV hebt.
  Kies voor de heen weg de trein die op zaterdag 17 juni 09:20 van Utrecht Centraal vertrekt en om 14:14 aankomt in Hamburg Hbf. Voor de terugweg kun je zelf kiezen hoe laat je vertrekt, maar de commissie zal de trein nemen die op maandag 19 juni 15:45  vertrekt uit Hamburg Hbf en om 20:41  aankomt op Utrecht Centraal.

  PS, we zeggen niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen en een frisbee mee!

 • do 22 jun 2023, 17:00
  Battle Royale

  Are you the first in the friend group to make anything into a competition? Do you thrive in solving complex puzzles? Are you willing to represent A-Eskwadraat in a battle between study societies across the Netherlands? Sign up now for Da Vinci’s Battle Royale and get the chance to win a Luxury Dinner for your team and a cool prize for your boardroom!

   

  Da Vinci invites you to a battle of the ages where you will alternate solving math and logic puzzles with challenging our Da Vincians at their favorite office games. We’ll close off the competition with a borrel on our rooftop terrace, giving you an opportunity to get to know our coworkers and ask them anything you’ve ever wanted to know about life on the trading floor!

   

  Location: Da Vinci Amsterdam Office: Claude Debussylaan 16, 1082 MD, Amsterdam
  Date: June 22th
  Time: 17:00 - 22:00

   

  Sign up through our website as a team of 4 and bring glory to your association!
  For any questions regarding the event, please don’t hesitate to contact us: recruitment@davincitrading

 • do 22 jun 2023, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskunde Avond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • do 29 jun 2023, 15:00
  Upgrade mailservers, mail tijdelijk niet beschikbaar

  Deze middag is de mail tijdelijk niet beschikbaar omdat deze wordt overgezet naar gmail. Meer informatie volgt.

 • do 29 jun 2023, 19:30
  MasterCie Drinks and Games

  Join the MasterCie for Drinks and Games at café De Stichtse Taveerne!

 • vr 30 jun 2023, 17:00
  SAVE THE DATE: Eindejaars BBQ!

  Meer info volgt binnenkort!

 • wo 19 jul 2023, 10:35
  Grote Studiereis 22/23

  조, 우리는 한국에 있다!

Leden

3435

Activiteiten 2021-2022

211

Actieve commissies

40

Foto's

105484